Известие

Collapse
No announcement yet.

теч до предно ляво колело

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• теч до предно ляво колело

Здравейте колеги,
    Мисля че имам проблем със робота или нещо подобно не знам.Описвам проблема-преди около 4-5 месеца колата трудно започна да включва на първа предавка/автоматична ск.кутия на 156/2,0/166 к.с./2004 год./След като влючи няма проблем със смяната на предавките до следващия път като съм на неутрална позиция.И това не е постоянно- за ден два после 7-8 е добре и т.н.Преди 10 дни обаче какво стана-карах колата около 100 км./без климатик/спрах я пред гаража и като я вкарах в него след около 8 часа видях теч до лявото колело около 2-3 педи площ.Бистър и леко мазен на пипане-появи се веднага след като я варах в гаража.Ходихме на почивка на другата сутрин и като се върнах я закарах до един майстор който гледа отдолу ,не видя течове освен от радиатора провери маслото на скоростната кутия каза че е дборе,спирачки добре,и въобще всичко е наред.Според мен обаче не е наред,но не мога да разбера какво става.иначе като я карах до сервиза нямаше проблем включва скорости и т.н. Гледах разширителния съд до левия калник не знам за какво е точно но има течност даже малко над нивото макс.
    Да я карам ли сега не знам или някой сервиз до Нова Загора да ми препоръчате.
    Благодаря предварително за отговорите.

Така, както го описваш мисля, че теча ти е от TUTELA CAR CS SPEED (бистрото от към лявото колело). Това ти е течността на Селеспийда. Ако е в повече може да го изхвърля, а може и да е нещо по-сериозно...Закарай колата при някой кадърен майстор и да огледа около скоростите какво се случва и от къде тече.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Маслото в робота на селето се проверява само и единствено веднага след като е изключила помпата.

При теб най-вероятно си е тръгнала сферата, за да изхвърли масло.
      Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Сферата си зминава прочети тази тема,описано е как да се пробва за да си сигурен,че е от нея http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34244
        156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Working...
        X